
24 Eylül Per
|Mekan: Eviniz!
fest@home 24-27 eylül
Evinizin rahatlığında festival!

Tarih & Yer
24 Eyl 2020 10:00 – 27 Eyl 2020 22:00
Mekan: Eviniz!
Hakkında
İlginiz için çok teşekkürler!
Festivale günlük bilet alabilirsiniz ya da tüm festival için paket bileti alabilirsiniz.
Festival 1 günlük giriş ücreti 55 tl ve dilediğiniz kadar gün sayısı seçebilirsiniz.
Festival paket ücreti ise 170 tl.
Ödemeleri havale yoluyla ve şirket hesabına alıyoruz. Formu doldurduktan ve kayıt olduktan sonra, ödeme bilgilerini içeren bir mesaj alacaksınız. Faturanız isminize düzenlenecek ve festival sonunda size e-mail olarak iletilecektir.
Kayıt olmadan önce festival akışı ile ilgili aşağıdaki konuları dikkate almanızı rica ediyoruz:
- Dersler zoom üzerinden yapılacaktır. Katılımcıların festivalde kullanacakları zoom kullanıcı adlarını kayıt esnasında belirtmiş olmaları gerekmektedir.
- Yabancı eğitmenlerimizin dersleri İngilizce olacak ve dersin akışını korumak amacıyla çeviri yapılmayacaktır.
- Her katılımcı fiziksel aktivite içeren derslerde eğitmenin uzaktan kontrol ve denetleme sağlayamayacağını kabul ederek kendi fiziksel bütünlüğünden, sağlığından sorumludur ve festival eğitmenleri ve Dream Life Events bu konuda herhangi bir sebepten sorumlu tutulamaz. Katıldığınız derslerde kendinizi, sağlığınızı önemsemenizi ve gerektiğinde dinlenmek için kendinize fırsat vermenizi önemle hatırlatıyoruz.
- Derslere giriş bilgileri ve zoom şifreleri her günün sabahında, katılımcıya mail olarak iletilecektir.
Biletler
Fiyat
Adet
Toplam
Günlük Katılım Bileti
₺55,00
KDV dahil
Festivalde seçtiğiniz günler için bütün derslere katılma hakkı verir. Gün tercihinizi bir sonraki sayfada yapabilirsiniz.
₺55,00
KDV dahil
0₺0,00
Festival Tam Katılım Bileti
₺170,00
KDV dahil
4 gün boyunca festivalin bütün derslerine katılma hakkı sağlar.
₺170,00
KDV dahil
0₺0,00
Toplam
₺0,00